Zeitgeist

Zeitgest, romanian. Ştiaţi dă iel?
Exact aşa să daţi search pă gugăl video dacă nu ştiaţi.
Io nu mai am vorbe. Nu e artă. Mai bine ar fi.

16 Responses to “Zeitgeist”

 1. 1
 2. 2

  ăsta e!!!!! mi s-a zburlit pielea!

 3. 3
  Scaevola says:

  Esti sigur ca nu ne impusca dupa ce-l vedem? :)))

 4. 4

  băh, ai văzut că sunt ceva mai subtili… pe senatorul care a făcut tărăboi l-au otrăvit, nemernicii.
  cipuri, hm…

 5. 5
  v says:

  pai, il cam stim, ca circula de multa vreme.
  acuma, independent de cit adevar e sau nu e in teoriile astea, pentru mine e cert un lucru: undeva in interiorul acestui film (care nu e totusi un documentar, ci un eseu) se afla incastrat motivul pentru care a pierdut hillary clinton exact ulterior momentului in care a devenit la culme de belicoasa.

 6. 6
  v says:

  si chiar e important, subscriu cu toate miinile.
  (imi pare rau, n-am vrut s-o duc in derizoriu, da’ mi-a ramas chestia asta de pe vremea cind citeam ‘alice in tara oglinzii’ si regina alba sau naiba s-o ia care regina ii spunea lui alice: ‘nu poti sa negi chestia asta nici daca ai incerca cu amindoua miinile’.)

 7. 7

  de asta mi-e cel mai frică! să nu mă fure ăştia eu rămânând pă loc! le-a mai reuşit figura dă câteva ori şi nu mai am chef.
  pacostea e că-s’ fiinţă influenţabilă, de experiment doritoriu şi uşor entuziasmabilă.
  pfuaaah!

 8. 8
  v says:

  join da club, da’ stai la coada, ca-s’tem multi!

 9. 9
  lollitta says:

  impresionant. treaba cu cipurile e cam veche. in rest pare destul de veridic. oricum, e de dat mai departe

 10. 10

  acu’, ce să zic şi io, mie mi-a convenit mai mult partea eseistică din film. d.p.d.v. raţional, logic, cum vrei, are el nişte inconsecvenţe, totuşi. pe de altă parte, bate pe nişte reţete standard ale… "părţii adverse" : teama de big brother, teorii generale sau simplificate ale conspiraţiei, mă rog, chestii d’astea care denotă o familiarizare excelentă cu tehnicile de promo incriminate, altminteri.
  cu toate astea…. hmm… cu toate astea, după cum îmi scrie un amic din Cape care mă tot cheamă la prăşit: "don’t let them change you, or even rearrange you"… cam ăsta mi se pare cel mai important de ţinut minte din zeitgeist.

 11. 11
  v says:

  @sebastian-corn: iar noi, daca-i compania buna, ii facem loc sa treaca-n fata :D

 12. 12

  @v: o viata ‘ntreaga am stat la coada! daca e compania buna (cea de la coada!) o sa stau, ce sa fac.

  @ lolitta: pare destul de veridic. nu stiu cat de veridic este, mai putin faptul ca, de la o vreme, chiar resimt ofensiva asta mediatica extranee firii umane, ca sa spun asa. la noi, pare mai mult decat prin alte locuri: ceea ce mediile vehiculeaza sunt flapsuri, chiftele, de neluat in seama. fa-ma similar cu colegul de TV din UK, China, Rossyia, US, Bolivia, Uzbekistan, Zimbabwe, si vom deveni mult mai usor de esantionat, de platit in moneda similara, de speriat cu aceiasi bau-bau, de excitat cu aceleasi imagini si carcase.
  ia-ne, naibii, trecutul si gusturile care ne fac distincti si o sa ne cerem singuri afara. mai tineti minte "The French Connection" cu Gene Hackman? Mai tineti minte cum isi intindea mana, de unul singur, prezentandu-si vena dujmanului? Asteptand, disperat, injectia?
  Asta o sa facem si noi!

 13. 13
  Oana says:

  Hmm, eu sunt mai sceptica, pot? Ma rog, eu mereu sunt pe invers. Prostii. Parerea mea. Dormiti linistiti :D

 14. 14

  şi io-s’ cam sceptic. dar seamănă cu nişte chestii. cred că mă face să fiu mai atent, mai ales că mă inervează să-mi facă unii program.

 15. 15
  dumdorin says:

  sa credem sau nu? astai intrebarea. mai bine ar fi sa stim. sa stim ca exista si o asemenea ipoteza, pentru ca atunci cand realitatea noastra se aliniaza uneia sau alteia dintre aceste teorii. abia atunci sa credem si sa acctionam in consecinta la aparitia celui mai mic semn.

 16. 16
  impricinatul de corn says:

  si o fi aparut semnul ala…?

Leave a Reply


5 − one =

Subscribe without commenting