N-A FOST GIUVAER MAI VECHI ÎN PATALIPUTRA – foileton – 0.7 (penultimul episod… :) )

6 Responses to “N-A FOST GIUVAER MAI VECHI ÎN PATALIPUTRA – foileton – 0.7 (penultimul episod… :) )”

 1. 1
  Vio says:

  Aha,s-au dus in Atlantida!
  A citit cineva "Eternal Light", de Paul Mc Auley? Cred ca acolo era vorba de o fiinta care traia in alta fiinta, ceva icstrem da interesant.

 2. 2

  Nu e vorba de Atlantida, nu, nu! Sper sa mai am resurse de surpriza in acest text, chiar daca nu mai e mult din el…

 3. 3
  greenfield says:

  Vad ca s-au complicat rau de tot lucrurile, dar intrucat am observat ca s-a publicat si ultima parte, sper sa reusesc sa o parcurg.
  Hmm, cneazul Igor, de parca putea sa lipseasca?

 4. 4
  octaviana says:

  Buna seara,am semn de carte la Giuvaerul din Paliputra de anul trecut. Evenimentede tot felul m-au obligat sa aman pana in prezent parcurgerea foiletonului.Problema este ca, nu stiu de ce, nu se deschide nici un text la accesarea titlului de mai sus, adica nr 07.
  Din comentarii vad ca totusi exista pe undeva, cumva acest text, si nu as vrea deloc sa trec direct la ultima parte.Ma puteti ajuta cumva? Multumesc!

 5. 5
  octaviana says:

  Buna ziua,nu pot accesa textul de la partea a 7-a a foiletonului.Din comentarii, vad totusi ca exista acel text pe undeva.Ma puteti ajuta sa il pot citi?

 6. 6

  Ma tem ca nu va pot ajuta. Textul cu pricina a fost “adus” de pe alta platforma si s-o fi pierdut pe traseu. Sa caut in PC, pe acasa, sa vedem ce pot sa gasesc, pentru ca, altminteri, sunt tare dezordonat cu textele. Multumesc de interes, oricum, si, mai ales, scuze!

Leave a Reply


9 − six =

Subscribe without commenting