armagheddon

iti venea sa crezi ca daca ai scapat de holocaustu’ ala nuclear, ai scapat de toate belelele. ei bine, nu! cred ca era preferabil un WW III (fara atomice, bien sur!) decat chestia asta cu incalzirea globala – eu o resimt, mai ales, cand ies pe balcon. am scapat de dracu si am dat de ta’su…
ma intreb daca… hm…. nu e o chestie flagranta la mijloc. ceva care ar suna cam asa: orice s-ar intampla si orice am face, sistemul denumit societate omeneasca se indreapta obligatoriu spre explorarea limitelor sale destructive. un fel de: ce ti-e scris, in frunte ti-e pus, nenica!
‘geaba te chinui sa rezolvi una sau alta, ca tu tot spre margine te duci, cu tot cu specia ta care continua sa vanda, in disperare, hamburgeri, masini, adidasi, femei, aparate de aer conditionat, pisici, filme, barbati, servicii, pachete de leasing etc.!
in consecinta :  daca fentam incalzirea globala, ce ne mai paste?  o sa inventeze astia niste haine de hartie mai trendy? o sa ne invete sa bem suc de iarba ca sa-si diverifice productia? o sa ne cheme la munca patriotica in antarctica ca sa strangem gunoaiele?
(ce naiba?)
 

One Response to “armagheddon”

  1. 1
    balcanicul says:

    atata timp cat teoria;”banul face sa se invarta lumea”ne vom auto distruge!

Leave a Reply


− 4 = two

Subscribe without commenting