patania

am martori ca e reala: mike si vlad. ne-am dus la cafenea , la juliu’ meinl, si am baut sucuricafeleberi. vlad ne-a dat o carte de-i zice irealitatea imediata si, pentru ca e o chestie de reiki, mi-am reamintit de niste patanii mai vechi de-ale mele cu premonitii.
sa fie clar: pt. mine, premonitiile sunt INCA niste asocieri ALEATORII intre anumite ganduri si intamplarile la care se refera respectivele ganduri. un fel de lege a seriilor care, la un moment dat, pare sa se coaguleze in ganduri ce prevestesc intamplari.
ei, bine… am vorbit cu ei despre fritjof capra – nici n-aveai cum altfel, cu o carte de reiki pe masa. aiureala e ca, la mai putin de sase ore dupa ce am vorbit de fritjof, ma intalnesc cu doi prieteni veniti din canada, intr-un alt local, la traffic. am baut un cocktail de-i zice avalanche si… deodata, m-am trezit cu un cadou de la unul dintre amicii din tara cu frunze de artar: doua (2!) carti de fritjof capra!
si asta, dupa ce la masa cu mike si vlad plangeam ca am imprumutat o carte de fritjof capra cuiva care nu mi-a mai inapoiat-o.

11 Responses to “patania”

 1. 1

  Paste Fericit
  un weekend minunat iti doresc

 2. 2

  ce m-as mai linisti daca as fi in stare sa cred si eu intr-o Constiinta… nici nu stii…

 3. 3
  greenfield says:

  Premonitii, al saselea simt si detector de greseli(in sistem de revelatie), de-astea am si eu. De altele duc lipsa, cum ar fi impertinenta si altele dar n-are rost sa le insir acum, in prag de sarbatoare.
  Deci eu cred in premonitii, asta-i sigur.

 4. 4
  michael says:

  sa mai amintim aici ca ei iti citeam blogu si tu m-ai sunat sa fixam intilnirea? pen’ce? ca doar e clar: daca esti paranoic, nu inseamna ca nu te urmareste nimeni.

 5. 5
  Marian-Dumitrascu says:

  dada, ma crezi ca eu nu mai stiu cum sa-mi ascund gandurile de nevasta-mea? alea care trebuisc ascunse, hehe. latind chestiunea, am uneori impresia ca sunt eu paranoic. poate ca sunt. da stiu niste chestii.
  doi. asta se numeste intuitie?
  si trei. de ex. cand scriu.
  si patru. cred cred ca Mobilul lui King nu-i o intamplare (ca n-am alt exemplu acum). o simt pe mine.
  ooo, si da, sunt paranoic! dar chiar cred intr-o Constiinta.

 6. 6
  Marian-Dumitrascu says:

  se poate scrie si cu mic. na, constiinta. aia din care mai multi insi pescuiesc aceeasi idee cam in acelasi timp.
  taica-miu e pasionat de chestiile astea si uite, acum scriu de parca as locui cu parintii. eu sunt de pe planeta Pamant, chiar evit sa ma gandesc la ce nu pot cuprinde, adica la majoritatea lucrurilor, haha.
  hai totusi sa ne concentram tare tare de tot,sa vedem daca iese ceva.

 7. 7
  Rasaritul says:

  De fapt oamenii au 5 simţuri ale căror organe de simţ le cunosc, bunul simţ care le coordonează pe cele 5 iar unii, nu prea mulţi, ştiu să folosească al şaptelea simţ, intuiţia. Aceeaşi informaţie se afla aici, acum, pentru toată lumea, dar doar unii au invăţat s-o citească. Orice om care este atent la ce se întâmplă în jur învaţă, cu timpul, să citească acele informaţii numite de regulă premoniţii.Premoniţiile fac parte din sistemul de biodetecţie cu care Dumnezeu (eventual Natura!) ne-a înzestrat pe toţi dar în proporţii variabile.

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  am spus despre rasarit pentru ca tocmai discutasem cu cineva care si-a modificat discret optiunile religioase, mutandu-le… mai spre rasarit. pana si asta e bizar.

 11. 11
  Rasaritul says:

  Păi la noi bizarul a devenit normalitate!:)

Leave a Reply


five − 1 =

Subscribe without commenting